Distant Lands
There is 1 player online. (hover for list)
 * Register
It is currently Wed Dec 13, 2017 11:06 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

What type of CPU do you use?
AMD Quad Core 0%  0%  [ 0 ]
AMD Dual Core 16%  16%  [ 1 ]
AMD Single Core 16%  16%  [ 1 ]
Intel Quad Core 33%  33%  [ 2 ]
Intel Dual Core 16%  16%  [ 1 ]
Intel Single Core 16%  16%  [ 1 ]
Whichever has the best Cost:Performance ratio 0%  0%  [ 0 ]
Other 0%  0%  [ 0 ]
Total votes : 6
Author Message
 Post subject: What CPU do you use?
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 12:44 am 
Offline
Quest Master
Quest Master
User avatar

Joined: Sat Aug 20, 2005 2:01 am
Posts: 106
Location: Minnesnowta
[ Nominate for medal ]
This is more because I'm curious than anything. What do you guys run? Do you prefer a CPU that you're not running? Feel free to explain!

Also, while you're at it, feel free to list some of the basic specs you use in your computer, along with the operating system you use. If you use a prefabricated computer that's fine. Just list the processor, RAM, and OS. :) Something like this:

CPU: Intel Q6600
Motherboard: DFI DK P35-T2RS
RAM: 4GB (2x2GB) OCZ Reaper 800Mhz
OS: Vista Ultimate (x64)
I just have a passion for hardware. This really is fairly pointless, hehe. I'd just like to know the gist of what everyone else here uses, and if we have any enthusiasts. :)

-Jorlain

_________________
We can MUD if you want to, we can leave your friends behind. Because your friends don't MUD, and if they don't MUD, well, they're no friends of mine.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?I
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 12:47 am 
Offline
Game Master
Game Master
User avatar

Joined: Sun Sep 04, 2005 8:44 pm
Posts: 71
Location: Ohio
[ Nominate for medal ]
Stuff in a box.

Yours truly,
Guildinator


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?I
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 12:47 am 
Offline
Hero
User avatar

Joined: Sat Dec 20, 2008 12:51 pm
Posts: 88
Location: Behind you
[ Nominate for medal ]

Medals: 1
RPer of the Month (1)
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU Q9300 @ 2.53GHz
RAM: 4GB DDR3 1064MHz
Motherboard: Alienware D700
Video: ATI 3870

_________________
A child of Discord
A follower of Conflict
A member of the Brigade


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?I
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 3:07 pm 
Offline
User Moderator
User Moderator
User avatar

Joined: Thu Mar 20, 2008 7:26 pm
Posts: 106
[ Nominate for medal ]
I must say, that's an awful lot of hardware for telnet!

I built my own machine around 4-6 years ago. So my hardware shows it's age.


AMD 2500XP
1Gb DDR
Abit Nf7s motherboard.
160gb SATA.
ATI 9800 Sapphire.
Windows 2000 Professional


Believe me, I'd much like to upgrade my hardware, but lack of funds is a factor. Anyone got some hand me downs? :)

_________________
"One does not simply Telnet into Mordor..."


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 3:41 pm 
Offline
Quest Master
Quest Master
User avatar

Joined: Sat Aug 20, 2005 2:01 am
Posts: 106
Location: Minnesnowta
[ Nominate for medal ]
Unfortunately, all my friends/family get my hand-me-downs before I have a chance to even store them away.

But I'll give you a good deal on a new PC! :)

_________________
We can MUD if you want to, we can leave your friends behind. Because your friends don't MUD, and if they don't MUD, well, they're no friends of mine.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?I
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 7:11 pm 
Offline
User Moderator
User Moderator
User avatar

Joined: Thu Mar 20, 2008 7:26 pm
Posts: 106
[ Nominate for medal ]
For what it's worth, it's been a phenomenal system, despite it's age, it can still handle some newer titles. I've only lost one HD, (Which I was able to RMA) and the only other component to fail is a chipset cooler fan.

_________________
"One does not simply Telnet into Mordor..."


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Fri Jan 16, 2009 6:12 pm 
Offline
Builder
Builder

Joined: Wed Jan 17, 2007 11:07 pm
Posts: 107
Location: Toronto, Canada
[ Nominate for medal ]

Medals: 1
RPer of the Month (1)
Got it Pre-made refurbished quite cheap, paid $400 canadian

HP model: m8300f

Processor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00Ghz
RAM: 2942MB
System type: 32-bit Operating System
Graphics: NVIDIA G-Force 6150SE nForce 430 (sucks really needs replacing)
Harddrive: two internal 300GB hard drives came with it. Have 1 external 500GB and one external 300GB - I have no cable TV, i download a lot of shows :)

also have an empty disk drive bay, planning on installing a blu-ray player after I upgrade the video card :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Fri Jan 16, 2009 11:46 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Aug 19, 2005 11:37 pm
Posts: 220
Location: New Orleans, LA
[ Nominate for medal ]

Medals: 1
GM of the Month (1)
I've got a wicked system, man...

CPU: Intel Pentium-M 1.73GHz
RAM: 1GB PC3200 DDR
OS: Windows XP Professional 32-bit
Video: Mobile Intel 915GM

I've got a ridiculous computer at work, but since it's the property of my employer, I can't exactly say these are the specs for "my" computer... but, for enthusiasts/hardware geeks, here it is...

CPU: Intel Core2 Quad Q9650
RAM: 4GB PC6400 DDR2
OS: Windows Vista Enterprise 32-bit
Video: ATI Radeon HD 3650 dual-head (PCIe x16)

I *really* wish I could take that machine home with me :)

_________________
"If everybody is thinking alike then somebody isn't thinking."
--General George S. Patton


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 1:47 am 
Offline
Quest Master
Quest Master
User avatar

Joined: Sat Aug 20, 2005 2:01 am
Posts: 106
Location: Minnesnowta
[ Nominate for medal ]
Not bad systems, to be sure. We're definitely diversified.

That Q9650 is a beast, man. I've had my eye on a Q9550 for a while (cheaper, and just as easy to overclock to 4GHz on almost stock voltages). Life would be good, indeed!

_________________
We can MUD if you want to, we can leave your friends behind. Because your friends don't MUD, and if they don't MUD, well, they're no friends of mine.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Sun Jan 18, 2009 10:40 am 
Offline
User Moderator
User Moderator
User avatar

Joined: Thu Mar 20, 2008 7:26 pm
Posts: 106
[ Nominate for medal ]
Again I mention, it's a little much for telnet. If I could find a NIC for my old 286, I could easily use that for DL! :)

_________________
"One does not simply Telnet into Mordor..."


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Mon Jan 19, 2009 8:50 am 
Offline
Builder
Builder

Joined: Wed Jan 17, 2007 11:07 pm
Posts: 107
Location: Toronto, Canada
[ Nominate for medal ]

Medals: 1
RPer of the Month (1)
Goodness Gracious, 3.0Ghz quad core, I drool in appreciation of your work PC
I always preferred my 3.0 dual core to most quad cores since they were never too fast in any single core... but ya
like i said, I drool :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: What CPU do you use?
PostPosted: Mon Jan 19, 2009 10:03 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Aug 19, 2005 11:37 pm
Posts: 220
Location: New Orleans, LA
[ Nominate for medal ]

Medals: 1
GM of the Month (1)
The messed up part is I don't even use a fraction of that power on a daily basis. The geologists and petroleum engineers have workstations that are even more insane than mine (as far as hardware specs go.) The computer itself, no monitors or anything, cost $10,000. :shock: I think they're running Xeon processors and somewhere around 8-12GB of RAM on Redhat Enterprise Linux. They do have some pretty insane programs that they run, though. The most intensive program I run on my work computer is Microsoft Outlook :lol:

_________________
"If everybody is thinking alike then somebody isn't thinking."
--General George S. Patton


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Forum design by .
DHTML Menu By Milonic JavaScript
Forum icons by www.chaosburnt.com © 1995-2007 ChaosBurnt
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group